Tuesday, 12 March 2013

S.O.R.R.Y




# oppppssss hahaha tertunjuk gambar pakwe kesayangan pulak . tergodaaa tak ? harap suami kita macam ni nanti . sejuk mata memandang -,-'' ada ke lagi lelaki yang macam ni . nak sebijik macam ni jugak : / tak kira ! hahaha okayyy skip~ kalau dah jodoh terima dia seadanyaaa kan kan ? :* iloveyouu bakal hubby <3 

seriously tak tipu . rindu gila nak lepak dengan abang zamer :') okey aku cukup beria berlagak bagai nak mati akan join mana mana event belia lepas nih -,-'' padahal tak mampu nak join pon . yes you can call me bodoh . takot dengan bayang bayang sendiri ? yup , correct ! <3 err biasalah cuti nanti comfirm lah ada je event kan ? hem berat hati gilaaa nak join depa . ayat lebih tepat aku tak berniat pon nak join , opssss macam lah kami dijemput pulak kan . hem whatever .. yang pasti hidup macam ni macam bahagia . 24/3 nih picnic dengan ustaz handsome + kawan sekelas + 3 kelas lagi . hahaha sorry kekelingan siked : D okey seriously excited lebih nak lepak ramai ramai . sayangnyaaa terpisah dengan kawan gedik gedik kita : / mereka lain lain kelas . picnic dekat TB je mampu . and whats the hell with TB ? wuuuuaaaaaaarghhhhhh tempat yang aku paling takot nak jejak ! omg metalik ahh aku nanti . tak sanggup nyeeeee .... aku join jugak nanti dah kira pengorbanan kayy . tolonglah menangis baca kejujuran tulus dihati ni >.< haha 

- Pesanan aku untuk korang , sayang :') baca dan faham kayy -

kumpul kenangan tuh banyak banyak . nanti boleh kita kenang sampai mati aku tak perlukan kenangan sebanyak tuh . takot kenangan semua tuh jatuhkan aku balik cukup kenangan terindah dulu tuh noktah . ada jodoh nak jumpa depa balik , tak kemana kan ?

Sunday, 10 March 2013

- N . E . W -



Kenape susah sangat nak percaya lelaki , aini ? = hem jawapan untuk soalan ini rumit kayy ..act aku tak faham dengan lelaki . okaaaay aku memang tak pernah pon nak faham sifat lelaki nih . yang aku tahu lelaki semua nye sama . hem jangan marah dulu , aku cuma tak faham apa yang lelaki nak dari perempuan sebenarnye . usha couple kiri kanan kawan kawan aku . dengar macam manis je , tengok depan mata macam tak manis langsung kayy . mana batas batas hubungan tuh ? bukan nak bajet alim ke apa kat sini but makin banyak couple jenis nih makin tak percaya aku dengan lelaki . haih jujur aku cakap aku suka berkawan dengan lelaki tapi aku tak suka nak tunjuk friendly tuh sangat depan lelaki lelaki kat sekolah or dekat luar . dalam kelas aku memang tak berapa sangat nak melayan gila gila budak lelaki nih . penat penat . sampai budak laki kata aku sombong . sombong bertempat kayy . takkan lah setiap masa nak menggedik kot . err aku bukan jenis macam tu lahh ! geliiiiiii kayy . 

If aku minat "dia" , aku akan selalu cakap pasal dia for couples day . even kalau terserempak dengan dia pon aku usha suha jugak ahh . tapi .. satu je pelik aku . if orang yang aku minat dah start sedar perangai aku yang asyik usha usha dia , emmidiately aku akan jauhkan diri dari dia kayy . if dia pon betol betol minat aku , aku takkan tunjuk perangai " budak " aku dekat dia . aku akan biarkan dia kenal perangai sebenar aku . bukan senang nak dapat kepercayaan . ingat tuh :') sampai sekarang takde siape yang boleh bukak or lembutkan ahti aku supaya terima sesape <3 maaf tak berniat and tak berminat nak game sesape . 

# now , hem officially tengah mengenali someone ^ ^ comel sangat ayat yang dia pakai . dia caring , handsome , comel , kind tapi aku tak taruh harapan sangat . anything boleh jadi kan ? biar mase je yang tentukan ke mana kami :) berkawan pon boleh kan ? aku takot dia kecewa dengan sikap aku lepas nih <3 

- doakan kami , sayang :* -



Wednesday, 6 March 2013

Shoulder Please


Kakak ! balik lah sini cepat : / aku takde kawan nak gadoh , takda kawan nak manja manja , takde kawan nak cerita masalah . even kadang kadang aku terbenci kau , kakak act kau lah kawan aku yang terbaik ! aku dah takde masalah , kak . adik kau nih cuba nak berubah . rindu nak dengar kau membebel , nak dengar nasihat kau , nak dengar luahan kau . setiap kali ingat dekat kau , aku rase nak menanges , weh . kan best kau duduk jee bawah ketiak aku ni haaa . ingat tak kalau kau balik sini , time malam kau mesti ajak aku sembang , luahan hati sesame . aku sunyi .. kau je yang boleh faham aku bile aku susah hati . aku banyak menyusahkan makabah , kakak . aku banyak kali buat mak sedih , kecewa . aku anak tak guna , kak . aku mintak maaf tak jage makabah elok elok bagi pihak kau . aku nak jadi macam kau , kakak . kau kuat , aku tak sanggup nak tengok kau nanges sebab perangai aku . aku terok kan ? aku mintak maaf ! :') 

kakak , aku sedih . aku nak pinjam bahu kau . dah lama aku pendam sedih aku , kak ! aku taknak susahkan kawan aku . diorang pon ade masalah masing masing . hidup aku tak tenang . . aku tak boleh jawab ujian math tadi tiba tiba blank . balik lah sini , dengar lah luahan hati aku ni . aku nak cerita puas puas dekat kau . balik lah balik lah balik lah ! : /



Tuesday, 5 March 2013

- 사랑하는 형제 갈망 -



best jawab exam ? :) untonglahh sape yang dah habis sekolah tuh -,-'' err jeloussssss sangat ! alhamdulillah exam tadi boleh jawab ^ ^ okayyyyy # SKIP ~ Semalam kan ter-usha wall abang mirul . hahaha ter-nampak pulak gambar dia dengan buah hati dia :* sumpah sweet gilababeng nyeeeeeee : D kau happy kan bang ? happy untuk kau jugak . naknak tengok kau happy macam tuh hari hari <3 kau dah gemokk , abang ! 


.................................................