Wednesday, 6 March 2013

Shoulder Please


Kakak ! balik lah sini cepat : / aku takde kawan nak gadoh , takda kawan nak manja manja , takde kawan nak cerita masalah . even kadang kadang aku terbenci kau , kakak act kau lah kawan aku yang terbaik ! aku dah takde masalah , kak . adik kau nih cuba nak berubah . rindu nak dengar kau membebel , nak dengar nasihat kau , nak dengar luahan kau . setiap kali ingat dekat kau , aku rase nak menanges , weh . kan best kau duduk jee bawah ketiak aku ni haaa . ingat tak kalau kau balik sini , time malam kau mesti ajak aku sembang , luahan hati sesame . aku sunyi .. kau je yang boleh faham aku bile aku susah hati . aku banyak menyusahkan makabah , kakak . aku banyak kali buat mak sedih , kecewa . aku anak tak guna , kak . aku mintak maaf tak jage makabah elok elok bagi pihak kau . aku nak jadi macam kau , kakak . kau kuat , aku tak sanggup nak tengok kau nanges sebab perangai aku . aku terok kan ? aku mintak maaf ! :') 

kakak , aku sedih . aku nak pinjam bahu kau . dah lama aku pendam sedih aku , kak ! aku taknak susahkan kawan aku . diorang pon ade masalah masing masing . hidup aku tak tenang . . aku tak boleh jawab ujian math tadi tiba tiba blank . balik lah sini , dengar lah luahan hati aku ni . aku nak cerita puas puas dekat kau . balik lah balik lah balik lah ! : /



No comments:

Post a Comment