Tuesday, 23 April 2013

Muhammad Yussdinie :*



Hoyyyyy ! aku sayang dia ~ dulu aku ragu ragu jugak dengan dia nih . tapi sebulan relay dengan dia alhamdulillah aku bahagia :') , and now aku takot gila nak kehilangan dia weh -,-''  if dah tiba masanya utk dia lepaskan aku nanti , aku tak sanggup nak tengok dia bahagia dengan perempuan lain selain aku : / waaaahhhh kritikal dah aku ni ! sumpah ketakutan der >.< hmm selagi aku mampu , aku cuba pertahankan relay ni . takdir kita siapalah yg tahu kan ? redhoooo jelah bila masa tuh tiba nanti :* wahai yusdinie gemokk , gila , gedik , kepeng ! kenapalah kau buat aku jatuh sayang dekat kau woyyyy :P tahu tak aku tak pernah jatuh suka dekat mana mana lelaki macam mana aku jatuh suka dekat kau ni . sayang kau buat aku hidup dalam ketakutan . takot nak kehilangan kau sebab aku tahu relay kita takkan kekal :') mekaseh hargai aku sampai saat ni . even kekadang aku rimas dengan kaseh sayang kau yg terlebih tuh . hahahhhaha keep loving me , my dear :* jaga hati aku yg ad dekat kau tuh elok elok . selagi hati kau pada aku , aku akan sentiasa dekat dgn kau susah or senang . 

iwillloveyouforathaousanyears <3 -



Thursday, 11 April 2013

- Bahagia -



siapa dia ni ? hahaha kekasih hati aku :* almost 2 weeks dengan dia :') bahagia bersama dia dan always mengharapkan yang terbaik untuk relay kami . yeaaaaahhhh taktau pulak dalam masa aku bahagia ada je yang melenting . what a sad life . mulut orang kita tak boleh tutup kan korang ? hmmm anything happen aku cuba pertahankan relay nih . bukan senang nak jatuh sayang dekat mana mana lelaki . aku cuba percayakan kau , dinie :') taktau sampai bile aku nak pertahankan relay kita nih btw mekaseh hargai aku sampai hari ni . mekaseh sebab kau pernah cakap ape pon jadi , kita sesama settle cara baik bukan dengan dengan cara PUTUS <3 tapi aku still ragu ragu dengan kau , biy . maaf aku tak boleh nak percaya kau sepenuhnyaaa . aku mudah terpengaruh dengan mulut orang . lastly aku harap kau bahagia dengan aku. anything please let me know , biy . please jangan hide any story dari aku : / aku harap relay kita tahan lama . 

- Iloveyoubiyy -



Monday, 8 April 2013

Updated :')


Alhamdulillah dikurniakan kawan baru yang tidaklah memahami semua nya tentang aku . at least selalu ada untuk aku , happy kan aku , ketawakan aku . Aida , Ain , Mida , Kia , Aina cunn :') mekaseh kawan . ohhh aida ! mekaseh kau buat aku senyum ketawa selalu yeeeeee kat sekolah , dalam kelas :* hahahaha kau buat aku tak pikir masalah yang serabut dalam kepale hotak ni . kau buat aku lupa untuk menangis . kau ajar aku untuk senyum dan benci kan sadlife story ! :'D siapa aku sekarang ? ohyeaaaahhhh . lantak lah sesiapa pon nak cakap aku nih macam mana . berubah ke tak . dah senyap ke tak . biarlah asalkan aku bahagia . buat apa nak pikir perasaan orang lain kan . hahaha malas cakap banyak . wahai blogg ajaib kenapa aku tak boleh hilang ingatan ? aku silap dulu . . . hmmmmm