Tuesday, 23 April 2013

Muhammad Yussdinie :*



Hoyyyyy ! aku sayang dia ~ dulu aku ragu ragu jugak dengan dia nih . tapi sebulan relay dengan dia alhamdulillah aku bahagia :') , and now aku takot gila nak kehilangan dia weh -,-''  if dah tiba masanya utk dia lepaskan aku nanti , aku tak sanggup nak tengok dia bahagia dengan perempuan lain selain aku : / waaaahhhh kritikal dah aku ni ! sumpah ketakutan der >.< hmm selagi aku mampu , aku cuba pertahankan relay ni . takdir kita siapalah yg tahu kan ? redhoooo jelah bila masa tuh tiba nanti :* wahai yusdinie gemokk , gila , gedik , kepeng ! kenapalah kau buat aku jatuh sayang dekat kau woyyyy :P tahu tak aku tak pernah jatuh suka dekat mana mana lelaki macam mana aku jatuh suka dekat kau ni . sayang kau buat aku hidup dalam ketakutan . takot nak kehilangan kau sebab aku tahu relay kita takkan kekal :') mekaseh hargai aku sampai saat ni . even kekadang aku rimas dengan kaseh sayang kau yg terlebih tuh . hahahhhaha keep loving me , my dear :* jaga hati aku yg ad dekat kau tuh elok elok . selagi hati kau pada aku , aku akan sentiasa dekat dgn kau susah or senang . 

iwillloveyouforathaousanyears <3 -



No comments:

Post a Comment