Wednesday, 17 July 2013

L O V E Y O U D E A R


Muhammad Yusdinie bin Yusuf 

Dinieeeeeeeeeeee aku sayang kau :'( Sepatutnya aku happy bila kau lepaskan aku. Tapi aku tak cukup kuat untuk tuh.. Aku lemah bila takda kau. Aku nak dengar suara kau lagi, aku nak tet kau lagi, aku nak cuba faham kau lagi. Even kita dah tak boleh nak jadi mcm dulu, aku nak sentiasa dekat dgn kau. Ya Allah sakitnya apa yg aku rasa now :'( Tadi pergi sekolah, aku nak tutup kesedihan nih, aku nak tutup kesakitan ni tapi aku gagal nak buat semua tuh. Kawan kawan aku tak  henti henti bagi semangat dekat aku. hmmm jujur aku bersyukur ada kawan yg selalu ada dengan aku bila aku susah. Tapi sumpah demi Allah aku tak snggup nak jauh dari Dinie :( Aku sayang dia, aku rindu dia. Aku nak luangkan masa dgn dia. Aku nak bukak puasa dengan dia, nak dia pakai baju yg aku belikan untuk dia. Nak masa dengan dia je :'( Arrrggggghhhhhh sakitnya semua nih. Aku rasa nak lenyap dari tempat ni. Aku rasa nak hilang kan diri buat masa nih. Sakit weh sakit. Aku nak dia, Cuma nak dia sorang je :'( Now aku rasa kosong sangat. Dia kata dia masih tunggu aku . Aku harap sangat dia tunggu aku sebab aku akan datang balik dekat dgn dia. Bukan akan tapi lebih kepada pasti. Ya Allah bagilah aku peluang untuk bahagia walaupun semua nih hanya sementara bagi aku. Andai nanti ada perempuan yg lebih layak miliki dia, aku rela lepaskan dia. Hmm kekuatan apa lagi yg aku ada ? aku tak kuat. Tak mampu untuk semua ni :'( 

I love you before, I miss you now and I just need you after this and always dear :') 


No comments:

Post a Comment